Bitirme Çalışması ve Matematik Mühendisliğinde Tasarım uygulamaları dersi için konu belirlenmesi:

Öğrencilerin danışmanları ile iletişime geçerek Bitirme Çalışması ve Matematik Mühendisliği Tasarım Uygulamaları dersleri için 08 Mart 2023 tarihi saat 13:30 'a kadar konularını belirlemesi gerekmektedir.

Bitirme Çalışması konusu belirlendikten sonra öğrenciler aşağıdaki bağlantı aracılığıyla gerekli bilgileri en geç  08 Mart 2023 tarihi saat 16:30 'a kadar bildirmeleri gerekmektedir.

MTM4000 Bitirme Çalışması konusunu girmek için tıklayınız.

Matematik Mühendisliği Tasarım Uygulamaları dersinin konu girişleri ise danışmanınız tarafından gerçekleştirilecektir.

Belirtilen sürenin dışında kesinlikle konu değişikliği olmayacaktır.

Not: İngilizce programı olan öğrencilerin konu başlıkları İNGİLİZCE olmalıdır.

Elektronik form dışında herhangi bir dilekçe verilmesine gerek yoktur.

DD-050-Matematik Mühendisliği Bitirme Çalışması ve Matematik Mühendisliği'nde Tasarım Uygulaması Hazırlama Esasları

Bitirme Çalışması ve Mat. Müh. Tasarım Uygulamaları Dersi için Konu Belirleme Hakkında Duyuru için tıklayınız.