Ders Grubu Bölme İşlemleri Hk. (2024-2025 Güz)

Aşağıda belirtilen dersler için, ders kayıtları bitiminde (kapanan derslerin ilan tarihinde) grup bölme işlemler yapılacaktır.

MTM1501 Analiz 1: Ders seçim sürecinde %30 programına kayıtlı öğrenciler Gr.1'den seçebilecektir. Daha sonrasında Gr.3' e rastgele ve eşit sayıda bölünecektir.

MTM2531 Diferansiyel Denklemler: Ders seçim sürecinde %30 programına kayıtlı öğrenciler Gr.1'den seçebilecektir. Daha sonrasında Gr.3' e rastgele ve eşit sayıda bölünecektir.

MTM3691 Lineer Programlama Teorisi : Ders seçim sürecinde tüm öğrenciler Gr.2den seçebilecektir. Daha sonrasında Gr.4' e rastgele ve eşit sayıda bölünecektir.

MTM4501 Yöneylem Araştırması : Ders seçim sürecinde tüm öğrenciler Gr.2den seçebilecektir. Daha sonrasında Gr.4' e rastgele ve eşit sayıda bölünecektir.