2024-2025 Erasmus Tercihleri Hk.

21 Mart 2024 tarihi saat 12:30'da Matematik Mühendisliği Erasmus Komisyonu tarafından yapılan toplantıda belirtildiği üzere:

Tercih formalarını eksiksiz imzalı bir şekilde doldurup aşağıdaki bağlantı adresinden yüklemeniz gerekmektedir.

Tercih yapmayacak öğrencilerin de ekte yer alan feragat formunu doldurup imzalı bir şekilde yüklemesi gerekmektedir. (pdf formatında olması tercih edilir):

Formu doldurmak için tıklayınız.

Tercih formunun yüklenmesi için son tarih 22 Mart 2024 tarihi Cuma günü saat 23:59'dur. Bu tarihten sonra gönderilen formlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sadece 4. sınıf öğrencileri, ek olarak ders eşleştirme tablosu ve transkript belgesi yüklemesi gereklidir.

Süreç takviminde de belirtildiği üzere yerleştirme sonuçları ve yerleştirme sonucunda boş kalan kontenjanlar 23 Mart 2024 Cumartesi günü sizlere e-posta ile duyurulacaktır.

Detaylı tüm bilgiler öğrencilerin e-posta adreslerine gönderilmiştir.

Erasmus komisyonundan e-posta almadıysanız handenur@yildiz.edu.tr veya fakgun@yildiz.edu.tr adresleriyle iletişime geçebilirsiniz.

EKLER:

1- TERCİH FORMU.docx