Ders Grubu Bölme ve Birleştirme Hk.

Aşağıda belirtilen dersler, ders kayıtları bitiminde (kapanan derslerin ilan tarihinde) tek bir grup altında birleştirilecektir.

MTM1512 Programlama Dilleri 2 (Gr.2 ve Gr.4 birleştirilecektir)

•%30 programına kayıtlı öğrenciler sadece Gr.4’ten kontenjan olması halinde seçim yapabileceklerdir.

MTM1532 Finans Matematiğine Giriş (Gr.2 ve Gr.4 birleştirilecektir)

•%30 programına kayıtlı öğrenciler sadece Gr.4’ten seçim yapabileceklerdir.

MTM4502 Optimizasyon Teknikleri

•%30 programına kayıtlı öğrenciler sadece Gr.4’ten seçim yapabileceklerdir.(Sonrasında tüm gruplar birleştirilecek ve eşit şekilde bölünecektir.)

MTM4552 Görüntü İşleme (Gr.2 ve Gr.4 birleştirilecektir)

MTM4692 Uygulamalı SQL (Gr.2 ve Gr.4 birleştirilecektir)

MTM1502 Analiz 2 (Ders seçim sürecinde %30 programına kayıtlı öğrenciler Gr.1'den seçebilecektir. Daha sonrasında Gr.3' e rastgele ve eşit sayıda bölünecektir.)

MTM1522 Soyut Matematik (Ders seçim sürecinde %30 programına kayıtlı öğrenciler Gr.1'den seçebilecektir. Daha sonrasında Gr.3' e rastgele ve eşit sayıda bölünecektir.)