Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçeleri Hk. (2023-2024 Bahar)

21 Şubat - 8 Mart 2024 tarihleri arasında maksimum kredi sınırı içerisinde olmak kaydıyla tüm öğrenciler OBS üzerinden SADECE ders ekleme işlemi yapabilmektedir. (Bu işlem yapılırken alınan dersler kesinlikle silinmeyecektir.)

Lisans ders seçim sürecinde mazeretleri nedeniyle (mezuniyetini engelleyen durumlar) OBS üzerinden ders seçimi yapamayan öğrencilerimiz 21-26 Şubat 2024 tarihleri arasında Bölüm Öğrenci İşlerine imzalı dilekçelerini teslim etmesi gerekmektedir.

(e-posta ile ders-ekle sil dilekçesi kabul edilmemektedir)

Mazereti nedeniyle ders seçemeyen öğrencilere, mazeret dilekçesi uygun bulunması durumunda OBS' de kontenjanı olan dersler verilmektedir.

Bilgilendirme

• Dilekçede belirtilen eklenecek/silinecek dersin Kodu/Adı/Grup bilgisi eksik bırakılmamalıdır.

• İmzasız dilekçeler geçersizdir.

• Öğrenci no, ad, soyad, tarih gibi bilgiler eksiksiz doldurulmalıdır.

Dilekçenizde  “Mazeret” alanına detaylı bir şekilde mazeret durumunuzu belirtmeniz önem arz etmektedir.

FR-0531-Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçesi