Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçeleri Hk.

KAPANAN DERSLERİN İLANI: 26 Eylül 2023

Kapatılan Derslerin Yerine Ders Seçimi: 27 Eylül 2023

(Maksimum kredi sınırı içerisinde olmak kaydıyla tüm öğrencilere (kapatılan dersin yerine ders eklemek de dahil olmak üzere) OBS üzerinden ders ekleme hakkı verilmesi.)

Lisans ders seçim sürecinde mazeretleri nedeniyle (mezuniyetini engelleyen durumlar, ders çakışması vb.) OBS üzerinden ders seçimi yapamayan öğrencilerimiz 26 Eylül - 6 Ekim 2023 tarihleri arasında Bölüm Öğrenci İşlerine imzalı dilekçelerini teslim etmesi gerekmektedir.

(e-posta ile ders-ekle sil dilekçesi kabul edilmemektedir)

OBS üzerinden mazereti nedeniyle ders seçemeyen öğrencilere, mazeretleri uygun bulunması durumunda OBS' de kontenjanı olan dersler verilmektedir.

Bilgilendirme

• Dilekçede belirtilen eklenecek/silinecek dersin Kodu/Adı/Grup bilgisi eksik bırakılmamalıdır.

• İmzasız dilekçeler geçersizdir.

• Öğrenci no, ad, soyad, tarih gibi bilgiler eksiksiz doldurulmalıdır.

Dilekçenizde  “Mazeret” alanına detaylı bir şekilde mazeret durumunuzu belirtmeniz önem arz etmektedir.

FR-0531-Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçesi