Çakışan Ders Seçimleri Hk.

15.09.2023 gün ve sayılı Üniversitemiz Senatosu’nda alınan karar gereğince 2023-2024 Eğitim-Öğretim Güz yarıyılından itibaren uygulanmak üzere, öğrencinin ders programında çakışma olması durumunda, çakışan iki dersten birinin daha önce alınmış ve devam şartının sağlanmış olması kaydıyla bu derslerin seçilebilmesine karar verilmiştir.

Belirtilen karar doğrultusunda çakışan dersler için bölümümüz öğrencileri 26 Eylül - 6 Ekim 2023 tarihleri arasında Bölüm Öğrenci İşlerine imzalı dilekçelerini teslim etmesi gerekmektedir. (e-posta ile ders-ekle sil dilekçesi kabul edilmemektedir)

Hatırlatma

• Dilekçede belirtilen eklenecek/silinecek dersin Kodu/Adı/Grup bilgisi eksik bırakılmamalıdır.

• İmzasız dilekçeler geçersizdir.

• Öğrenci no, ad, soyad, tarih gibi bilgiler eksiksiz doldurulmalıdır.

Dilekçenizde hangi derslerin çakıştığını ve hangi dersin eklenmesini istediğini “Mazeret” alanına detaylı bir şekilde yazmanız önem arz etmektedir.

Çakışan Ders Dilekçesi