Merkezi Yatay Geçiş / ÇAP / Yandal Öğrencilerinin Ders İntibak Formlarının Teslim Alınması ve Ders Seçimi Hk.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Merkezi Yatay Geçiş , Çift Anadal ve Yandal ile Bölümümüze kayıt olan öğrencilerinin Bölümümüz İntibak komisyonu tarafından hazırlanan Lisans Ders İntibak Formlarını en geç 29.09.2023 tarihi mesai bitimine kadar Bölüm Öğrenci İşleri birimine şahsen gelip imza karşılığı teslim almaları gerekmektedir.

Bilgilendirme:

• İntibak yapılmış bir dersleri tekrar almamanız adına, ders kayıtlarınızı intibak formunuza göre yapmanız gerekmektedir.

• İlgili öğrencilerin OBS' ye kayıtları 22.09.2023 tarihine kadar yapılması planlanmaktadır.

• Kaydı yapılan ve öğrenci numarası oluşturulan öğrenciler, OBS üzerinden bağımsız ders kaydı günü (25 Eylül) ya da Kapatılan derslerin yerine yeni ders seçim günü (27 Eylül) OBS' den ders ekleme işlemi yapabilirler.

• OBS üzerinden ders seçimi yapamayan öğrenciler ise 06.10.2023 tarihine kadar Ders ekle-sil dilekçesi ile ders seçimi yapabilirler. Dilekçeler şahsen Bölüm Öğrenci İşlerine teslim edilmelidir. (E-posta olarak ders ekle-sil dilekçesi kabul edilmemektedir.)

Mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçesi

Ders kayıtları hakkındaki detaylı duyuru için tıklayınız.