Uygun Bulunmayan Ders Ekle-Sil Dilekçeleri

2022-2023 Öğretim Yılı Bahar dönemi lisans ders ekle-sil dilekçeleri bölümümüz komisyonu tarafından incelenmiş olup dilekçeleri uygun bulunmayan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

Reddedilen dilekçede talep edilen derslerin yerine alternatif olarak eklenen dersleri kabul etmeyen öğrenciler en geç 10.03.2023 tarihi mesai bitimine kadar sadece ders silme dilekçelerini imzalı bir şekilde mtmblm@yildiz.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

*Ders ekle-sil dilekçeleri uygun bulunan öğrencilerin dersleri en geç 07.03.2023 tarihi mesai bitimine kadar OBS'ye tanımlanması planlanmaktadır.

*OBS'ye tanımlanan dersler online.yildiz.edu.tr adresinde gözükmemesi durumunda ise uzem@yildiz.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

2022-2023 Bahar Yarıyılı Ders Ekle-Sil-Grup Değişikliği Dilekçeleri Uygun Bulunmayan Öğrenci Listesi.pdf